Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

N-a mai văzut curba! Cum să nu se răstoarne cu TIR-ul când avea la „bord” o alcoolemie de 0,88 mg/l!

000 accident bunUn șofer de autotren s-a ales cu dosar penal după ce a reușit să se răstoarne pe DN 6, pe contrasens, într-o curbă, pe raza localităţii Ghimpaţi, și să provoace pagube importante. Polițiștii au constatat că individul conducea beat.

Porivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, ieri după-amiază, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a condus un TIR, care tracta o remorcă. Individul se deplasa pe DN 6 dinspre Alexandria către București. Pe raza localității Ghimpaţi, la km 41+400, într-o curbă nu a adaptat viteza necesară virajului, ocazie cu care s-a răsturnat pe contrasens. Marfa s-a împrăștiat pe șosea și în afara drumului.

La fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță, SMURD, pompierii de la Descarcerare și polițiștii Serviciului Rutier.

La fața locului a fost găsită o singură persoană rănită ușor, conducătorul auto.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”, a mai precizat Emanuela Sârbu.

Advertisement

Arhive