Get Adobe Flash player

Accident la Casa Cărţii. Fetiţă de nouă ani, lovită pe trecerea de pietoni

u1O fetiţă de nouă ani a fost lovită, în urmă cu puţin timp, pe trecerea de pietoni de la Casa Cărţii, de un autoturism Dacia 1307. Şoferul acestuia, un bărbat de 53 de ani, din Giurgiu, nu i-a acordat prioritate de trecerei fetiţei, care se angajase în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

u2

În plus, testat cu aparatul Draeger, şoferul a fost găsit cu o alcoolemie de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

u3

Copila accidentată a fost transportată la spital. Pe numele şoferului vinovat, poliţiştii vor întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi, în plus îi vor reţine şi permisul de conducere pentru 90 de zile.

u4

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.


Irina, nepoata mamei Omida, dezleagă de farmece şi vă ghiceşte viitorul

Pentru orice problemă aveţi, orice întrebare sau mister din viaţa dumneavoastră, veţi avea răspunsul de la cea mai bună vrăjitoare şi clarvăzătoare Irina, nepoata mamei Omida. Dezleagă farmece, blesteme, aduce persoana iubită, aduce prosperitate în afaceri, scoate argintul viu şi altele. Mulţi oameni au redevenit fericiţi datorită ei şi şi-au văzut problemele rezolvate, tocmai atunci când nu mai aveau nicio speranţă. Priceperea sa şi seriozitatea o recomandă cu prisosinţă. Harul, puterile miraculoase şi leacurile numai de ea cunoscute o face cea mai puternică vrăjitoare din Giurgiu şi împrejurimi. SUNAŢI-O ACUM CU MARE ÎNCREDERE LA: 0733 744 059, 0760 149 920!


Arhive