Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveACCIDENT RUTIER cu o victimă încarcerată! A fost solicitat elicopterul SMURD! (FOTO)

67270888_920570594955741_3679846671186919424_nÎn aceasta dimineata, în jurul orelor 11:00, ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs pe Autostrada A1,  în zona localităţii Vânătorii Mici, pe sensul de mers către Bucureşti.

Nefastul eveniment rutier s-a produs la km 43, fiind vorba despre un autoturism, marca Chevrolet Aveo, care a derapat si s-a răsturnat în afara carosabilului, informează ISU Giurgiu.

Accidentul s-a soldat cu o singură victimă, șoferul, blocat în auto dar conștient, acesta prezentând multiple traumatisme.

Au intervenit o autospecială ASASD de la Detaşamentul Bolintin Deal si una de la SAJ Giurgiu. A fost solicitat elicopterul SMURD, care a preluat victima.

„Pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 43, în zona localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, rezultând vătămarea sa”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

FOTO ISU Giurgiu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive