Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveACCIDENT RUTIER! Dacă nu ai permis de conducere… nu te urca la volan!

IMG_9443Polițiștii giurgiuveni efectuează cercetări după ce conducătorul unui autoturism, un bărbat de 59 de ani, care nu poseda permis de conducere, a accidentat conducătorul unui moped, în localitatea Mihai Vodă.

Un bărbat, de 59 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără să posede permis de conducere, pe strada Principală din localitatea Mihai Voda, județul Giurgiu,  s-a angajat în depășirea unui  moped, pe trecerea de pietoni, semnalizată prin marcaj și indicator, ocazie cu care, conducătorul mopedului, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga, fiind acroșat de către autoturismul care l-a depășit.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conducătorul autoturismului fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive