Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveACCIDENT RUTIER. Un giurgiuvean şi-a pierdut viaţa…

polnoaptea_800x555Un giurgiuvean, de 62 de ani, din localitatea Adunaţii Copăceni, şi-a pierdut viaţa în urmă cu puţin timp, în urma unui tragic accident rutier.

S-a întâmplat astăzi, la ora 17.07, pe DN5 A, pe raza localităţii Varlaam, comuna Adunaţii Copăceni, din cauză că omul s-ar fi aventurat să traverseze strada printr-un loc nemarcat şi fără să se asigure în prealabil, potrivit informaţiilor oferite de reprezentantul IPJ Giurgiu.

A fost izbit în plin de o autoutilitară Ford Transit, condusă de un bărbat, de 66 de ani, din Bacău, care a nu a avut vreme să frâneze pentru a limita efectele impactului.

Pietonul a murit pe loc.

Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive