Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveACCIDENT RUTIER GRAV, soldat cu două victime! (FOTO)

47425738_275838703117587_292087888143712256_nUn grav accident rutier s-a produs, aseară, la Bolintin Deal. Potrivit primelor informaţii, două autoturisme, este vorba despre un Renault Trafic şi Dacia Super Nova, au intrat în coliziune. Două persoane au rămas încarcerate.

Au intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dotată cu modul de descarcerare, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bolintin Deal, două autospeciale pentru descarcerare de la ISU Bucureşti-Ilfov şi două ambulanţe apartinand Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ilfov.

La fata locului au fost mobilizate: o autospeciala de stingere cu apa si spuma dotata cu modul de descarcerare din cadrul Detasamentului de pompieri Bolintin Deal, 2 autospeciale pentru descarcerare de la ISU B-IF si 2 ambulante apartinand SAJ Ilfov.

Potrivit informaţiilor oferite de ISU Giurgiu, ambele victime se aflau în stare gravă, dar conştiente.

Vom reveni cu amănunte.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive