Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAccident rutier în zona Sigma (FOTO)

3Un accident de circulaţie s-a produs astăzi, în jurul orei 12.45, pe Bd. Bucureşti, din Giurgiu, la trecerea de pietoni de la magazinul Sigma.

Şoferul unei Dacia Logan, un bărbat de 48 de ani, din Giurgiu, nu a acordat prioritate de trecere unui tânăr de 18 ani, din Giurgiu, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.

2

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a tânărului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

1

5

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Accident rutier în zona Sigma (FOTO)

  • Bogdan Iancu says:

    Întrebare:
    Tânărul de 18 ani, din Giurgiu, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, s-a asigurat temeinic înainte să se angajeze în traversarea străzii – așa cum dealtfel scrie în lege? – Nu mai este mult și cineva va chema la bara serviciul circulație pentru crimă cu premeditare

  • florin says:

    Se asigura pe dracu trec ca oile mai ales la trecerea la maiorescu unde ar trebui pus de politie un semafor cu buton apesi astepti si treci nu apesi nu treci !!!!!

Arhive