Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAceeaşi pasiune, FURTUL… o altă speţă!

iphone-6-cele-doua-telefoane-vor-fi-extrem-de-subtiri-poze-superbe_size1O femeie, de 35 de ani, din județul Teleorman, este cercetată de polițiști, după ce a sustras două telefoane mobile, în valoare de 2.847,10 lei, dintr-un depozit din comuna Bolintin Deal.

Joi, 10 ianuarie a.c., ora 08.15, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în perioada 20.07.2018-17.12.2018, persoane necunoscute au sustras dintr-un depozit, situat în comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, două telefoane mobile, fiind creat astfel un prejudiciu în valoare de 2.847,10 lei.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bolintin Deal, au procedat la efectuarea de verificări și obținerea de informații, fiind efectuate activități de localizare, iar cele două telefoane mobile au fost localizate pe raza comunei Sârbeni, județul Teleorman.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii s-au deplasat pe raza localității Sârbeni, unde au identificat cele două telefoane mobile sustrase, în posesia unei femei de 35 de ani,  din comuna Sârbeni , județul Teleorman, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, în cursul lunii septembrie 2018, aceasta a sustras cele două telefoane mobile.

Astfel, la data de 10 ianuarie 2019, în baza probelor administrate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a confirmat continuarea urmăririi penale față de aceasta pentru săvârșirea infracțiunii de Furt.

Cele două telefoane mobile în valoare de 2.847,10 lei au fost ridicate și predate persoanei în cauză.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive