Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAcţiuni ale poliţiştilor rutieri pentru prevenirea implicării conducătorilor autovehiculelor de ambulanță în accidente rutiere

IMG_2476Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu vor desfășura acțiuni în perioada următoare, pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați conducătorii de ambulanțe, a creșterii gradului de siguranță a pacienților și a personalului serviciilor de ambulanță în trafic.

Pe timpul acțiunilor se vor urmări respectarea regulilor de circulație și modul legal de folosire a semnalelor acustice și optice de către conducătorii ambulanțelor dar și verificarea respectării de către ceilalți participanți la trafic, a semnificației semnalelor acustice și optice ale autospecialelor care se deplasează la intervenții în regim de urgență.

Polițiștii vor verifica totodată starea tehnică a autovehiculelor de ambulanță, documentele conducătorilor auto și consumul de alcool.

Prin acțiunile care se vor desfășura polițiștii urmăresc reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate autospecialele care se deplasează la urgențe și conștientizarea participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării semnalelor acustice și optice ale autospecialelor.

COMPARTIMENTUL PRESĂ ŞI RELAŢII PUBLICE

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive