Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAdrian Cîndea, noul preşedinte al organizaţiei municipale ALDE Giurgiu! (FOTO)

IMG_5350Organizaţia municipală ALDE Giurgiu are un nou preşedinte în persoana lui Adrian Cîndea. Fostul preşedinte, Alexandru Vladu, nu a dorit să candideze pentru această funcţie.

Candea-Vladu-2

Despre Adrian Cîndea, patronul brutăriei „Pâinilă”, noi am scris atunci când a întreprins numeroasele acţiuni caritabile.

La alegeri au participat: ministrul Toma Petcu, preşedintele ALDE organizaţia judeţeană, Daniel Chiţoiu şi Marian Mina, liderul social-democraţilor giurgiuveni.

Plan-general-2

Din 210 voturi valabil exprimate, Adrian Cândea a fost votat de către 192 reprezentanţi, un procent de 91,42%.

Pentru posturile de vicepreşedinte au fost aleşi: Aurel Ciumberică, Vasile Guşatu, Alexandru Vladu, Ionel Muscalu, Gheorghe Gâdea, Niculae Stoian şi Alin Dumitru.

Liderul judeţean ALDE Giurgiu, ministrul Toma Petcu, a spus: „În acest moment suntem de departe cea de-a doua forţă politică din Giurgiu. Obiectivul nostru peste doi ani şi jumătate este să câştigăm Primăria Giurgiu. Nu vă ascund faptul că iau în calcul să candidez pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, pentru că de aici am plecat şi consider că experienţa pe care o am o pot folosi pentru giurgiuveni”.

Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, a evidenţiat buna colaborare pe care o are cu liberal democraţii giurgiuvenii, menţionând: „Pentru mine este o onoare să fiu în această seară alături de dumneavoastră. Îl felicit pe preşedintele Toma Petcu pentru munca depusă şi pentru echipă pe care a reuşit să o formeze la Giurgiu. ALDE este singura formaţiune politică care duce mai departe doctrina liberală. PSD şi ALDE colaborează foarte bine în judeţul Giurgiu, iar consilierii judeţeni ALDE au sprijinit întotdeauna proiectele pe care le avem pentru dezvoltarea acestui judeţ. Sunt prieten de peste 20 de ani cu Adrian Cîndea, este cu siguranţă liderul de care aveaţi nevoie”.

Adrian-candea-2

La rândul său, noul preşedinte, Adrian Cîndea, a declarat: ”Am venit în ALDE în urmă cu trei ani. A fost prima mea opţiune politică. A fost o perioadă dificilă, în care lumea ne întreba: cine este ALDE? Cunoscut era doar preşedintele Tariceanu. În acest moment, situaţia este alta. Suntem o formaţiune cunoscută, puternică. Acest lucru ne obligă. Suntem a doua forţă politică din judeţul Giurgiu. Îmi doresc să devenim prima”.

Noul lider al ALDE Giurgiu îi roagă pe giurgiuveni să nu il „judece” pentru ceea ce a fost până acum ALDE… ci de aici înainte!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Adrian Cîndea, noul preşedinte al organizaţiei municipale ALDE Giurgiu! (FOTO)

Arhive