Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAJUTOR! Hai să-l punem din nou pe picioare pe tânărul nostru giurgiuvean! Donează orice sumă… pentru salvarea lui Ionuţ Adrian Bucur! DISTRIBUIE!

Ionut Adrian Bucur GiurgiuveanulIonuţ Adrian Bucur a primit sângele donat de cei 35 de giurgiuveni, din cei 60 care s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină, şi le mulţumeşte tuturor pentru acest gest frumos.

În ceea ce priveşte intervenţia chirugicală în cazul tânărului giurgiuvean, medicii de la Spitalul “Bagdasar Arseni” din Bucureşti s-a declarat rezervaţi, intervenţia este una extrem de dificilă, pronosticul lor fiind de doar 10 la sută şanse de vindecare, potrivit declaraţiei făcută reporterilor noştri de Bogdan Alin Bucur, tatăl lui Adrian.

În momentul de faţă, Ionuţ Adrian Bucur nu îşi mai simte picioarele. În urma impactului violent, el a fost şi scalpat… dar această “problemă” a fost rezolvată şi este în curs de vindecare.

Familia Bucur doreşte ca Ionuţ Adrian să fie operat, în Ungaria, de către renumitul profesor Dr. Barzó Pál. Faimosul medic ungar se bucură de aprecierea a numeroşi pacienţi români, operaţiile realizate de acesta, în cadrul Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului de Ştiinte Medicale din Szeged – Ungaria, fiind un real succes. Mai exact, pacienţii au fost aduşi, la acest Spital, în scaunul cu rotile şi au plecat pe picioare.

Costurile pentru intervenţie dar şi pentru transport, pentru că Ionuţ Adrian Bucur nu poate fi dus cu o ambulanţă, se ridică la circa 30.000 de euro.

Nu este o sumă pentru că noi suntem mulţi şi dacă fiecare donăm câţiva euro… o putem acoperi.

Aşadar,facem un apel către totţi giurgiuvenii, şi nu numai, să îl ajutăm pe Ionuţ Adrian să treacă peste acest moment greu din viaţa sa. Stă şi în puterea noastră să îl “punem din nou pe picioare”!

Orice sumă este binevenită, puteţi dona în contul RO61INGB0000999907296347, deschis la ING Bank, pe numele Alexe Şerban Cătălin Petruţ. Acesta este verişorul lui Ionuţ Bucur Adrian şi confirmarea o avem de la tatăl lui Ionuţ Adrian.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to AJUTOR! Hai să-l punem din nou pe picioare pe tânărul nostru giurgiuvean! Donează orice sumă… pentru salvarea lui Ionuţ Adrian Bucur! DISTRIBUIE!

  • Alecs says:

    Eu cred ca ar fi ok sa se stranga bani special pentru el si la firmele enumerate acum cateva zile strict pentru aceasta treaba deoarece am vazut ca in acele „urne” se strang pentru amandoi. Nu vreau sa se creada ca am ceva si cu celalalt baiat dar daca vrei sa pui pentru persoana x sa ajunga acolo nu impartite in doua. Sau sa se faca doua casete

  • florin says:

    DAR SI PENTRU CELALALT PRIETEN AL LUI CU CARE A FOST IN MASINA (AMINDOI)DE CE NU DORITI SA IL AJUTAM SI PE EL CU SINGE

  • George says:

    Recomand familiei sa ia legătura cu domnul doctor Sergiu Stoica de la Brain Institute din cadrul spitalului Monza. Aici se fac operații cu rezultate mai bune decât la Szeged și la costuri mai mici. O a doua opinie nu strica. Vorbesc in cunoștința de cauza. Am fost operat la aceasta clinica de o tumora cerebrala si in trei zile am fost acasă întreg iar după o luna am putut munci cum o făceam înainte.

Arhive