Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAlcoolul face o nouă victimă! Vezi aici cum a fost salvat un tractorist inconştient (VIDEO)

Încă o dată, dacă mai era cazul, pompierii giurgiuveni îşi demonstrează profesionalismul la o intervenţie majoră, o dovadă a seriozitătii pe care o acordă pregătirii de specialitate, salvând viaţa unui tractorist inconştient.

Deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta s-a aventurat, astăzi, 27 martie 2013, la orele 17:00, şi a plecat, cu tractorul, de la Oinacu spre Braniştea. La un moment dat, a pierdut „imaginea” şi s-a răsturnat cu tractorul în afara drumului.  Bărbatul a fost prins sub fiarele contorsionate ale cabinei. Tractoristul a mai avut un ghinion: i s-a spart baia şi tot uleiul i s-a vărsat pe faţă.

Detaşamentul de Pompieri Giurgiu a intervenit profesionist şi în timp util astfel că, în doar câteva minute, victima a fost descarcerată şi transportată cu o Ambulanţă a SAJ la Spitalul de Urgenţă Giurgiu.

Felicitări salvatorilor de la ISU Giurgiu!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive