Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAngajări importante în Armată pentru a suplini plecările

Armata-RomânăMii de cadre ameninţă MApN cu demisia sau cu sala de judecată dacă problema privind salarizarea nu se rezolvă. În aceste condiţii, MApN anunţă angajări masive în sistem.

Astfel, Ministerul Apărării Naţionale recrutează candidați pentru ocuparea a 1.656 de posturi de soldat/gradat profesionist – seria a II-a 2017. Doritorii se vor putea înscrie până în data de 30 iunie. Cei interesați trebuie să se adreseze pentru oferta completă, detalii și întocmirea dosarului de candidat, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul.

Condițiile minime de recrutare sunt următoarele:

- vârsta între 18 ani, împliniţi până la data începerii programului de instruire, şi cel mult 50 de ani, împliniţi până la data încheierii primului contract de angajare;

- absolvirea cel puţin a învăţământului general obligatoriu (10 clase) sau dovedirea absolvirii acestuia, până la data începerii programului de instruire.

Selecția candidaților se va desfășura în perioada 29 mai – 15 septembrie 2017. Repartizarea candidaților pe unități militare/funcții va avea loc în perioada 3 – 5 octombrie 2017. Prezentarea candidaților fără stagiu militar, în centrele de instrucție se va face în data de 06 noiembrie, iar a celor cu stagiu militar, în data de 3 ianuarie 2018.

Marcela Petcu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Angajări importante în Armată pentru a suplini plecările

Arhive