Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAPIA Giurgiu a încheiat cu succes Campania de depunere a cererilor unice pentru 2018!

IMG_8623-3„Ca în fiecare an, şi anul acesta ne-am îndeplinit  toate atribuţiile care intră în responsabilitatea Agenţiei noastre, fără să ne gândim la faptul că s-a lucrat zeci de ore peste program, că am muncit în week-end ca si cum ar fi fost o zi normală de lucru”, a declarat Petruţa Hanganu (FOTO), directorul executiv al APIA Giurgiu.

Campania de depunere a cererilor unice pentru anul 2018, pe care APIA a demarat-o la 1 martie 2018, s-a încheiat cu succes la data de 15 mai 2018, ora 24.00.

Un lucru îmbucurătoar este că efortul Agenţiei APIA Giurgiu a fost rasplatit de rezultatele foarte bune şi obiectivele atinse la finalul acestei campanii, în ceea ce priveste suprafata totala de teren declarata la APIA de fermieri.

Astfel, la nivelul jud.Giurgiu, s-a înregistrat un nr. de 12.671 cereri unice de plată, iar suprafaţa  aferentă acestor cereri a fost de 189.563,73 ha, depăşind suprafaţa din anul 2017 care a fost de 185.547,99 ha, ceea ce înseamnă un procent de 102.16%.

„Doresc să mulţumesc tuturor colegilor pentru tot efortul depus, pentru profesionalismul de care s-a dat dovadă, pentru interesul şi respectul faţă de munca prestată şi nu în ultimul rând pentru spiritul de echipă demonstrat de fiecare data. Totodată, mulţumesc şi celorlalte instituţii care au fost alaturi de APIA – Centrul judeţean Giurgiu în acest proces de primire a cererilor unice, respectiv: Instituţiei Prefectului,  conducerii Consiliului Judeţean şi consiliilor locale, DAJ Giurgiu, Ministerului agriculturii şi implicit domnului ministru Petre Daea pentru susţinerea permanentă acordată, conducerii şi colegilor APIA – aparat central şi nu în ultimul rând fermierilor, care au înţeles cât de important este procesul de depunere a cererilor unice de plată şi încadrarea în termenul de 15 mai”, a mai precizat Petruţa Hanganu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive