Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveArestat pentru tentativă de omor calificat

catuseUn bărbat de 30 de ani, din comuna Crevedia Mare, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor calificat.

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale al I.P.J. Giurgiu sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 30 de ani, din comuna Crevedia Mare, care la data de 14 mai a.c., în jurul orei 22.00, in timp ce se afla în faţa unui bar din Crevedia Mare, a tăiat cu două sticle sparte, doi bărbați din aceeași localitate.

Cei doi bărbați, cu vârsta de 32 ani și 30 ani, au fost răniți în zona feței și a gâtului, fiind transportați la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 16 mai, Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor calificat.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive