Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAtenție la Buzunare! ”Protect Your Pocket!”

credit-fraudAstăzi,13 iunie 2018, a fost lansată, la nivel european, Campania de prevenire a furturilor din buzunare “Protect your pocket”, ca urmare a deciziei adoptate de Consiliul Administrativ al Rețelei Europene de Prevenire a Criminalității.

În acest sens, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu inițiază activități de prevenire în județul Giurgiu și lansează cele trei spoturi publicitare cu caracter preventiv realizate de către EUCPN.

Campania se va desfășura în perioada 13.06-31.08.2018 și are trei direcții de acțiune: comunitatea giurgiuveană, transportul în comun și manifestările desfășurate în Giurgiu pe perioada campaniei.

Astfel, poliţii din 25 de state europene, printre care şi Poliţia Română, partenere în cadrul EUCPN şi EUROPOL, şi-au unit forţele pentru lansarea acestei campanii de prevenire. În mediul urban, oamenii vor putea viziona pe ecrane stradale trei videoclipuri, concepute pentru diseminarea mesajului.   Fiecare film demonstrează, cu umor, cum un personaj animat nu acordă atenţie obiectelor din buzunarele lui, în timp ce se află într-o mare mulţime.

„De aceea, apreciem că o atenţie sporită trebuie acordată bunurilor dumneavoastră mai ales atunci când vă aflaţi în aglomeraţie, la evenimente (concerte, spectacole, festivaluri, pe stadion, în mijloacele de transport în comun etc), unde hoţii de buzunare pot profita de orice moment pentru a acţiona. Nu purtaţi bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor!”, avertizează Poliţia Română.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive