Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveATENŢIE! Poliţia Locală Giurgiu, amenzi pentru aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public!

interdictie-consum-seminte-giurgiu-by-giurgiuveanulDirecția Poliției Locale Giurgiu aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Giurgiu că, în perioada 31.10 -04.11.2018, s-a acționat pe raza Municipiului Giurgiu pentru păstrarea ordinii și liniștii publice dar și pentru păstrarea curățeniei orașului, conform competențelor conferite de lege instituției noastre.

Astfel, în baza unui Plan de acțiune special întocmit, s-a acționat pentru identificarea obiectivelor urmărite, folosindu-se ca procedeu tactic pânda polițienească, în parcurile orașului, cu preponderență în Parcul Clopotari. În cele cinci zile de acțiune s-au întocmit 38 de sancțiuni contravenționale (17 pentru a, 16 pentru consum de alcool pe domeniul public, patru pentru lipsa carnetelor de sănătate și a ustensilelor de strâns dejecțiile animalului de companie aflat în promenadă și una pentru deranjarea liniștii și ordinii publice prin larmă și zgomote), valoarea amenzilor fiind de 6.700 lei.

Au fost avertizate verbal mai multe persoane pentru deranjarea ordinii și liniștii publice.

elementului polițienesc în zonă a fost apreciata de cetățeni, printre altele, aceștia dorind ca primăria să monteze panouri de avertizare cu faptele interzise de lege și sancțiunile aferente.

.

                                      Direcția Poliției Locale

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive