Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveAutoturism găsit în… râul Neajlov!

IMG-20170717-WA0000O persoană venită în zona de agrement în localitatea Crânguri, între Călugăreni lşi Hulubeşti, a văzut autoturismul aflat parţial în apele râului şi a sunat la 112. Un echipaj de la punctul de lucru Călugăreni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a mes la faţa locului şi a constatat că şoferul maşinii nu se afla la faţa locului.

IMG-20170717-WA0001

Maşina a fost scoasă din apă.

Maşina, blocată în nămol, a fost zărită de către un trecător care a sunat la 112. Pompierii nu au găsit însă pe nimeni în autoturism atunci când au ajuns la locul intervenţiei.

Poliţiştii giurgiuveni fac cercetări pentru identificarea proprietarului maşinii şi pentru a stabili împrejurările în care aceasta a ajuns în Neajlov.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Autoturism găsit în… râul Neajlov!

Arhive