Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveBătută de soţ pentru că a bănuit-o de infidelitate. Ulterior, bărbatul a încălcat şi ordinul de protecţie provizoriu

imagesPe numele unui bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a lovit soția cu pumnii în zona feței și a corpului deoarece o bănuiește de infidelitate, ulterior acesta âncălcând ordinul de protecție provizoriu.

Luni 11 martie a.c., ora 09.30, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112  de către o tânără, de 31 de ani, din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către soț.

Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat că în data de 11 martie a.c., ora 9.00, soțul femeii, un bărbat, de 34 de ani, în timp ce se afla la locuința acestora, pe fondul consumului de alcool, și-a lovit soția cu pumnii în zona feței și a corpului bănuindu-o de infidelitate.

Cu această ocazie a fost emis ordinul de protecție provizoriu împotriva bărbatului care a declarat că în această perioadă se va afla în comuna Cosoba, județul Giurgiu la domiciliul părinților săi .

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În aceeași zi, 11 martie a.c., ora 15.20, polițiștii Secției nr. 3 Politie Rurala Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către aceeași tânără, din comuna Cosoba, cu privire la faptul că soțul ei a revenit la domiciliu și a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificată apelanta care a relatat verbal faptul că în jurul orelor 15.00, soțul său a intrat în curtea locuinței și a amenințat-o, deși avea emis ordin de protecție provizoriu.

A fost identificat bărbatul în cauză, care se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, fiind găsit în curtea locuinței, acesta părăsind domiciliul înainte de plecarea organelor de poliție.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive