Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveCampionatul Est-European de motocros, în județul Giurgiu!

motocros-prunduTimp de două zile, în 21 și 22 aprilie, comuna Prundu, din județul Giurgiu, va avea loc un concurs est-european de motocros.Competiția va găzdui întreceri de etapa pentru Campionatul Est- European şi Campionatul Naţional de motocros.

Manifestarea este organizată de către Motor Sport Race Eveniment, sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului şi Federaţiei Română de Motocros, în parteneriat cu Primăria Prundu.

Conform primarului din Prundu, Cătălin Corbea, circuitul din localitate este omologat internaţional pentru astfel de evenimente și în fiecare an sunt organizate întreceri la care participă sportivi din campionatul naţional, dar şi din ţările vecine. Acesta speră ca această competiție să atragă mii de spectatori.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive