Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveCe credeţi ca a furat un tânăr giurgiuvean din magazin?

DDOSUn tânăr, de 23 ani, este cercetat de polițiști după ce a fost prins în flagrant sustrăgând mai multe bunuri nealimentare dintr-o societate comercială.

Polițiștii Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliția Municipiului Giurgiu efectuează cercetări față de un tânăr de 23 ani, din comuna Toporu, care a fost surprins luni, 12 februarie a.c., în jurul orei 20.45, în timp ce sustrăgea mai multe produse (lubrifiant, gel de păr, set becuri) din incinta magazinului unei societății comerciale.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 57,16 lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive