Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveCetățean turc cu documentul altei persoane, depistat la P.T.F. Giurgiu

1515744934232-giurgiu-S4Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean turc care a încercat să intre ilegal în ţară folosind o carte de identitate eliberată de autoritățile bulgare, aparținând altei persoane.

În data de 11.01.2018, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autoturism, un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate eliberată de autoritățile bulgare.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia cărții de identitate, motiv pentru care s-au efectuat verificări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetățeanul turc Y.K., în vârstă de 30 de ani. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a  procurat cartea de identitate bulgărească din Ankara – Turcia, contra sumei de 1.000 dolari şi a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Germania pentru a se angaja.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar aceasta a fost preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive