Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Colegi şi grade noi pentru pompierii giurgiuveni. Comandantul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu, locotenentul Andrei Craiciu, a primit o distincţie (FOTO)

03Cu ocazia Zilei Naționale a României, patru pompieri giurgiuveni, care s-au evidenţiat prin modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, au fost avansaţi în gradul militar următor.

Ofițerii și subofițerii au fost avansați în gradele de:

– maior: un ofițer;

– căpitan: un ofițer;

– plutonier adjutant – doi subofițeri.

02

Pentru rezultatele deosebite obținute în activitate și acte de eroism în executarea misiunilor încredințate, cu ocazia Zilei Naționale a României, un ofițer, locotenentul Andrei Craiciu (foto), comandantul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu, despre care cotidianul „Giurgiuveanul” a mai scris, a primit distincția onorifică Emblema de merit “Acțiuni umanitare” clasa a II-a.

01

De asemenea, începând cu data de 01 Decembrie, alți trei tineri absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” își vor desfășura activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  „Vlașca” al Judeţului Giurgiu, fiind repartizați în cadrul Gărzilor de Intervenție din Bolintin Deal și Mihăilești.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive