Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Comisarul şef Marian Popescu a revenit în fruntea Poliţiei Rutiere Giurgiu! Prima declaraţie… de presă

Marian Popescu Politia Rutiera GiurgiuUnii l-au vrut la pensie, alţii scos din sistem sau ar fi vrut să i se întâmple lucruri şi mai rele… însă instanţa a stabilit că nu se face vinovat de nimic şi a fost achitat şi repus în funcţie şi drepturi!

Fostul (şi actualul!) şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Giurgiu, comisar şef Marian Popescu, a câştigat în instanţă procesul în care a fost implicat. Magistraţii au decis în favoarea sa, achitându-l şi au cerut conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu să îl repună în funcţie, cu începere chiar din ziua în care a fost pus la dispoziţie (suspendat), respectiv din aprilie 2014.

Timp de 22 de luni, comisarul şef Marian Popescu şi-a căutat dreptatea în instanţă şi iată că a fost achitat.

Într-o discuţie cu reporterii noştri, comisarul şef Marian Popescu a declarat că a considerat această perioadă ca o „punte a vieţii”.

„Mulţumesc lui Dumnezeu, familiei şi prietenilor mei că au stat alături de mine şi m-au ajutat să trec peste această cumpănă…”, a precizat comiarul şef Marian Popescu.

Întrebat dacă va reacţiona într-un fel sau altul împotriva celor care l-au „purtat” prin sălile de judecată timp de aproape doi ani, şeful Poliţiei Rutiere a spus: „Sunt nepot de preot… las totul în mâna lui Dumnezeu… El plăteşte fiecăruia… după judecata Sa dreaptă!”

Advertisement

Arhive