Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveComunicat de presă

1_Oportunități de instruire în domeniul Managementului de proiect, pentru tinerii liceeni din Giurgiu!

În perioada 4 – 8 decembrie, Asociația AISSER Călărași, în calitate de lider al proiectului „Young Project Manager in CBC area” („Tânăr Manager de proiect în aria transfrontalieră”), va organiza un curs de instruire în domeniul Managementului de proiect, destinat liceenilor din municipiul Giurgiu.

Programul de formare, ce va avea o structură dinamică și interactivă, cu un pronunțat caracter aplicativ, va fi susținut de traineri cu o vastă experiență în domeniu, certificați național și european, care vor utiliza în procesul de predare standardele PMI (Project Management Institute). Acesta va fi bazat pe educație non-formală, va avea o structură dinamică și interactivă și se va axa pe optimizarea cunoștințelor tinerilor participanți, având un pronunțat caracter aplicativ. Practic, întregul curs va însemna multe exerciții de grup, jocuri de rol, jocuri tematice și mult lucru în echipă.

Instruirea se va derula pe parcursul a 5 zile la Hotel Sud din Str. Tineretului, nr. 62 (lângă Carrefour Market) din Giurgiu.

Elevii din clasele terminale a XI-a și a XII-a interesați să participe la acest curs sunt invitați să se înscrie cât mai curând posibil pe pagina de internet a proiectului – www.esummerjobs.eu, prin parcurgerea următorilor pași: 1. Crearea unui cont de Candidat; 2. Accesare secțiune Cursuri Young PM > Cursul de inițiere în Project Management – 4 decembrie/Giurgiu; 3. Completare Formular de înscriere din secțiunea Înscrie-te la curs.

Foto proiect YPM

Atenție! Doar 25 de candidați înscriși vor fi acceptați la curs! Din acest motiv, pentru a promova diversitatea în rândul elevilor beneficiari și pentru a acoperi un număr cât mai mare de instituții de învățământ participante de la nivelul municipiului Giurgiu, va fi realizată o selecție a tinerilor înscriși, ținând cont de mediile obținute în ultimul an școlar, precum și de activitățile extracurriculare derulate. Menționăm că pe toată perioada de derulare a cursului vor fi asigurate servicii de catering și coffe break.

Proiectul „Young Project Manager in CBC area” („Tânăr Manager de proiect în aria transfrontalieră”) – cod ROBG 146, în cadrul căruia este organizat cursul de instruire, este implementat pe o perioadă de doi ani, de către Asociația AISSER Călărași, împreună cu Asociația Eurointegra și Asociația Danube Alternative din Bulgaria și este finanțat cu fonduri europene nerambursabile în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria, Axa prioritară 4 „O regiune calificată și incluzivă”.

Pentru a afla mai multe informații despre proiect și despre cursul de instruire, vă invităm să accesați pagina de internet www.esummerjobs.eu, precum și paginile de Facebook AISSER Călărași și Esummerjobs sau direct – persoană de contact: Andrei STOIAN, Manager de Proiect – e-mail: office@aisser.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.

Proiectul „Young Project Manager in CBC area” este cofinanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională

2_

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive