Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Cristiana a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Îngerii să aibă grijă de sufletul tău frumos… (FOTO)

IMG_9191Durere fără margini în familia Cristianei Maria Şerban, fetiţa de 13 ani, care a murit în urma unui accident rutier, fiind spulberată pe trecerea de pietoni.

Cu sufletele sfâşiate de durere şi lacrimi pe chipuri, familia, rudele, apropiaţii, colegii de clasă şi de şcoală ai Cristianei au asistat la slujba oficiată de un sobor de preoţi, la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu, care s-au rugat pentru odihna ei veşnică.

De când a fost adusă în sicriu la Capelă, la căpătâiul micuţei au stat sute de persoane. Astăzi a fost condusă pe ultimul drum.

Colegii din şcoală au purtat tricouri albe cu poza Cristianei imprimată pe piept.

Cu  sufletele împietrite de durere, sutele de persoane care au format cortegiul funerar, au condus-o pe ultimul drum, oprindu-se la Şcoala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu”, apoi la locul unde s-a întâmplat nenorocirea şi la Cimitirul „Sf. Gheorghe Nou”… unde îşi va dormi somnul de veci.

Drum lin către îngeri, suflet frumos! Sigur au avut nevoi de frumuseţea şi bunătatea ta acolo sus…

75278295_985853158416052_8909871584961888256_n

IMG_9180

IMG_9231

IMG_9250

IMG_9275

IMG_9340

IMG_9344

IMG_9348

9

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Cristiana a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Îngerii să aibă grijă de sufletul tău frumos… (FOTO)

  • nedea marioara says:

    soferul inconstient se va alege cu inchisoare cu suspendare conform codului penal in vigoare in Romania. Pana nu se vor schimba legile si se vor inaspri pedepsele, se vor inmulti din nefericire si evenimentele de acest gen. Inca o familie distrusa, pacat, mare pacat de un suflet nevinovat.

Arhive