Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveCu sprijinul TLDE Giurgiu, Roxana Pană, o micuţă şi talentată gimnastă, îşi va îndeplini visul! (FOTO)

4O micuţă giurgiuveancă, este vorba despre Roxana Pană, a fost selecţionată la Complexul Naţional Sportiv „Cetate” Deva, locul unde cele mai bune gimnaste din România luptă să ducă mai departe tradiţia performanţei, instituită la Deva în 1978.

Acest lucru nu ar fi fost posibil dacă oameni cu suflet mare, ne referim la organizaţiile de tineret de la municipiu şi judeţ, din cadrul ALDE Giurgiu, reprezentate de Theodor Valentin Muşat, preşedintele organizaţiei judeţene a TLDE, şi de Monica Gabriela David, preşedintele organizaţiei municipale a TLDE, nu ar fi ajutat-o cu suma de 4.000 de lei pentru a-şi putea îndeplini visul.

Bineînţeles, alături de tineri s-a aflat şi Adrian Cîndea, preşedintele organizației municipale ALDE Giurgiu.

Roxana Pană va intra la clasa a III-a, la secţia gimnastică aerobică, urmând să stea aici până în clasa a XII-a.

IMG_2467

IMG_2491

„Roxana lucrează, este foarte talentată şi ambiţioasă şi noi sperăm ca ea să fie cooptată în lotul naţional de gimnastică aerobică. Pe 22 martie, anul acesta, vom participa la Cupa Ghiocelului, concurs organizat de Complexul Naţional Sportiv Cetate Deva şi până atunci chiar sunt curioasă să văd ce rezultate va avea, cum au primit-o şi cum o văd cei de acolo”, a declarat, pentru „Giurgiuveanul”, Flori Iordache, profesor instructor la Clubul „Millenium Art” Giurgiu, unde Roxana Pană s-a făcut remarcată.

IMG_2462

IMG_2494

Mai mult sau mai puţin ştiut, Complexul Naţional Sportiv „Cetate” Deva este locul unde se dă ora exactă în gimnastica europeană şi mondială!

Centrul de pregătire de aici a devenit a doua casă, sau chiar prima, pentru cele mai bune fete selecţionate din toată ţara și din Bucureşti.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive