Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveCum se circulă pe drumurile din judeţul Giurgiu

img_2541În acest moment, pe drumurile naţionale şi judeţene din judeţul Giurgiu se circulă în condiţii de iarnă. Pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, traficul a fost închis între orele 3.30-7.30, din condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe DN 41, se circulă în condiţii de iarnă, însă şoferii sunt întorşi din drum deoarece în judeţul Călăraşi, spre Olteniţa, drumul este blocat.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din Bulgaria, autoritățile nu mai permit accesul traficului greu (vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) dinspre România către Bulgaria, prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse.

Din acest motiv, pe DN 5 şi pe şoseaua care duce către vamă s-a format o coadă de tiruri.

img_2512

Comisarul-şef Marian Popescu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Giurgiu se află pe teren încă de aseară, şi, datorită măsurilor luate, nu s-au înregistrat maşini înzăpezite pe drumurile naţionale şi nici tiruri care să iasă în afara părţii carosabile.

popescu

Potrivit informaţiilor furnizate de către Serviciului Poliţiei Rutiere Giurgiu, între poliţiştii din judeţul Giurgiu şi cei din Ilfov a existat o foarte bună colaborare, cei din urmă luând decizia ca,  din cauza viscolului, să restricţioneze accesul tirurilor în judeţul Giurgiu, până la ameliorarea vremii.

Aşa se face că accesul autovehiculelor pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti s-a făcut controlat, coloanele de maşini fiind însoţite de echipaje de poliţie.

img_2496

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive