Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveCursuri de karate kyokushin… în Giurgiu! (FOTO)

IMG_6468Kyokushin este un stil de karate creat de Masutatsu Oyama, care a urmărit o creştere palpabilă a eficienţei luptei. Kyokushin implică un antrenament dur şi cere o condiţie fizică remarcabilă. Este declarat cel mai dur stil de karate.

Karatele kyokushin este una dintre cele mai complexe arte marţiale din lume, ce pune accentul atât pe dezvoltarea fizica armonioasă, cât şi pe dezvoltarea mentală şi disciplinară. Este un stil de luptă full contact, extrem de eficient pentru autoapărare, destinat atât copiilor, femeilor şi persoanelor mai în vârsta, cât si sportivilor de performanţă.

Copiii asimilează foarte uşor tot ceea ce este în jurul lor, de aceea practicarea artelor marţiale poate fi o preocupare benefică pentru corp, minte şi conduită în viaţă.

Acest curs poate fi frecventat de băieţi şi fete cu vârsta începând de la vârsta de cinci ani.

Karatele kyokushin pot fi practicate ca sport de contact, pentru autoapărare, pentru competiţii sau pur si simplu pentru condiţia fizică de copii, tineri şi adulţi.

IMG_6435-2

Cursurile se desfăşoară în sala de sport din incinta stadionului „Marin Anastasovici”, al echipei Astra, din Giurgiu.

Cel care predă aceste cursuri este Senpai Relu Marinescu, centura neagră 2 DAN, multiplu campion naţional, medaliat la campionatele naţionale şi internaţionale, subofiţer în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

Programul cursurilor este următorul:

* Marţi: între orele 16:00-17:30

* Sâmbăta: între orele 9:00-10:30

* Duminica: între orele 9:00-10:30

Înscrierile se pot face la telefoanele: 0737.420.489; 0724.763.606.

IMG_6440

IMG_6441

IMG_6458

IMG_6459

IMG_6467

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive