Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDan Ghiţă este noul director al Direcţiei pentru Cultură Giurgiu

IMG_1024Dan Ghiţăa fost numit director executiv al  Direcției pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Național a județului Giurgiu începând din data de 1 noiembrie a.c.

Este giurgiuvean, are 42 de ani, a absolvit Facultatea de drept şi este master pe fiscalitate în context comunitar. Anterior a fost jurist la Apa Service şi consilier la Direcția de Impozite şi Taxe Locale Giurgiu.

Una dintre cele mai importante misiuni ale acestei Direcții este aceea de a se asigura că monumentele istorice sunt întreținute conform legislației în vigoare.

„Îmi doresc să avem în continuare o relație bună  cu instituțiile cu care colaborăm, să derulăm proiectele pe care le avem începute, ce țin de patrimoniul arheologic, situri arheologice şi monumente istorice”, a declarat, pentru „Giurgiuveanul”, Dan Ghiţă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive