Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDan Sima, noul director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu

DirectorPe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de luni, 9 iulie a.c., un punct din ordinea de zi a vizat numirea unui nou director interimar la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestui post, Dan Valentin Sima (foto) este noul director al DGASPC Giurgiu, fiind numit cu delegare pe o perioadă de şase luni.

Dan Valentin Sima a fost consilier juridic în cadrul instituției pe care acum o conduce, până în septembrie 2008, iar până în prezent a lucrat, tot în calitate de consilier juridic, în cadrul Consiliului Județean Giurgiu. El o înlocuiește, la conducerea DGASPC, pe Sorina Neacșu, care a condus Direcția aproape doi ani.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive