Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDana Comăneanu şi-a mutat salonul într-o nouă locaţie! (FOTO)

IMG_1817Noul salon al Danei Comăneanu, „Sheraly Frizerie Coafor”, este un loc deosebit, unde vă puteţi bucura de frumuseţea dvs.

IMG_1827

Cadrul este unul intim, iar ambientul familiar vă va relaxa cu siguranţă şi se află în Complexul „Ancora”, la etaj.

Cu sau fără programări, doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate în noua locaţie!

Serviciile oferite în cadrul salonului sunt: coafor, cosmetică, frizerie şi manichiură.

Serviciile de coafor şi cosmetică sunt oferite de Dana Comăneanu, relaţii la telefon 0766.679.164, pagina de Facebook https://www.facebook.com/dana.comaneanu.

Cele de frizerie şi manichiură de Virginia Bădană, telefon pentru detalii: 0760.473.757, dar puteţi utiliza şi pagina de Facebook https://www.facebook.com/sheraly.virginadana.

Cum Dana Comăneanu este un nume consacrat în Giurgiu, după o vizită la salonul ei vă veţi simţi mult mai încrezătoare în propriile forţe, datorită profesionalismului echipei, care şi-a propus să ofere clienţilor servicii de calitate, într-un ambient relaxant, prietenos şi, nu în ultimul rând, la preţuri accesibile!

IMG_1820

IMG_1813-2

IMG_1829

IMG_18172

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive