Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDănuţ Gabriel Burcea, condus pe ultimul drum de sute de persoane… (FOTO)

IMG_2681Sute de oameni şi un sobor de cinci preoţi l-au condus astăzi, 9 februarie, pe ultimul drum pe cel care a fost Dănuţ Gabriel Burcea, inspector Cadastru Funciar și Urbanism în cadrul Primăriei Comunei Letca Nouă. O comunitate întreagă l-a plâns pe „agentul agricol”, aşa cum era cunoscut la Letca Nouă. Din păcate, pe data de 5 februarie a.c., când împlinea 48 de ani, acesta a pierdut lupta cu viaţa…

Dumnezeu a avut alt plan cu el. L-a luat în Ceruri!

Dănuţ Gabriel Burcea a lăsat în urmă o soţie îndurerată, şi doi copii, studenţi, dar şi întreaga comunitate din Letca Nouă, care se va ruga pentru liniştea sufletului celui care le-a fost un bun prieten şi sfătuitor, un om cu zâmbetul pe buze, care totdeauna şi-a ajutat concetăţenii. De aceea, amintirea lui Dănuţ Burcea va rămâne veşnic vie în inimile celor care l-au cunoscut.

IMG_2522

Ceremonia funerară a început la ora 12.00, punctul de pornire fiind casa fostului agent agricol, din satul Milcovăţu, iar înmormântarea a avut loc în cimitirul satului.

IMG_2700

Dănuţ Burcea a fost condus pe ultimul său drum pe străzile localităţii  de foarte mulți localnici, de rude, prieteni, apropiați, colegi… Chiar şi primarul Marian Negru s-a aflat şi el printre cei care au venit să își ia rămas bun de la el.

IMG_2534

IMG_2558

IMG_2607

IMG_2657

Nu sunt cuvinte care ar putea descrie durerea creată. Sperăm că Dumnezeu îl va aşeza la loc de cinste răsplătindu-i curajul, priceperea, buna implicare şi rezolvare a problemelor tuturor locuitorilor comunei, dar mai presus de toate dragostea sa faţă de familie. Dumnezeu să te odihnească, tată! Ştiu ce am de făcut în continuare…”, a spus fiul său Mălin Marius Burcea.

IMG_2551

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive