Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDaruri de Anul Nou de la Tribunalul Giurgiu

e50 de beneficiari de servicii sociale din centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Oncești și două locuințe protejate din municipiul Giurgiu  au primit, în data de 28 decembrie 2018, vizita reprezentanților Tribunalului Giurgiu, care le-au adus daruri cu ocazia Anului Nou.

a

b

Persoane vârstnice din cămin și persoanele adulte cu handicap din locuințele  protejate, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au primit dulciuri, fructe, cozonaci, alimente și băuturi răcoritoare din partea personalului Tribunalului Giurgiu.

“Am dorit ca oamenii aflați în centrul pentru persoane vârstnice și în locuințele protejate să simtă că nu sunt uitați… Este firesc ca în perioada sărbătorilor să  oferim o vorbă bună, un gând bun. Cu mare drag, am dorit să le facem o bucurie cu ocazia Anului Nou ”, a declarat Cristina Dragomir, consilier în cadrul Tribunalului Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive