Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDe Crăciun, 42 de conducători auto au rămas pietoni!

IMG_3147În perioada 21 – 26 decembrie a.c., polițiștii au acționat pentru liniștea și siguranța cetățenilor, principalele activități desfășurate vizând prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, precum și asigurarea unui trafic rutier în condiții de siguranță, informează un comunicat al IPJ Giurgiu.

Polițiștii giurgiuveni au acționat pe perioada minivacanței de Crăciun, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pe raza localităților urbane și rurale din județul Giurgiu.

Astfel, polițiștii au acționat în localitățile județului, pe drumurile publice, în gări, autogări, portul Giurgiu și zona adiacentă acestora, în zonele aglomerate în care s-au desfășurat manifestări religioase, cultural artistice sau de agrement.

Pe timpul minivacanței, polițiștii au aplicat 482 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 207.423 lei, au constatat de 25 de infracțiuni și au intervenit la  număr de 482 de evenimente.

Polițiștii rutieri au constatat 12 infracțiuni rutiere (6 pentru consumul de băuturi alcoolice, 3 conducere fără permis și 3 conducere a unui auto neînmatriculat ), au aplicat 332 sancțiuni contravenționale, au reținut în vederea suspendării 42 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

De menționat este faptul că, în zona unde s-au desfășurat manifestări publice și a localurilor publice nu au fost înregistrate evenimente grave, iar pe drumurile publice s-au produs doar tamponări și accidente rutiere ușoare.

Polițiștii din dispozitivele de ordine și siguranță publică din mediul rural și urban au acționat în sistem integrat cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, iar în urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către polițiștii giurgiuveni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice, minivacanța din acest an fiind una liniștită.

Polițiștii giurgiuveni mulțumesc cetățenilor pentru spiritul civic și modul liniștit în care au înțeles să-și petreacă minivacanța de Crăciun.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive