Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveZiua Internaţională a Romilor… „SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ”! (FOTO)

IMG-20180414-WA0011Celebrarea Zilei Internaționale a Romilor, la 8 aprilie, amintește de data la care, în anul 1971, a avut loc, la Orpington, lângă Londra, prima reuniune la nivel internațional a reprezentanților etniei rome, ocazie cu care a fost acreditat oficial termenul „romi”, spre a-i desemna pe membrii etniei.

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu susține prin activități preventive și de informare incluziunea socială a cetățenilor români de etnie romă, motiv pentru care, azi 14 aprilie 2018, cu ocazia sărbătoririi de către comunitatea romă giurgiuveană a Zilei Internaționale a Romilor, polițiștii giurgiuveni au fost alături de organizatori și participanți pentru a le transmite respectul față de toate rezultatele pozitive pe care le au în domeniile în care activează și a-i asigura că Poliția din Giurgiu le va oferi întotdeauna sprijin și va avea o colaborare eficientă în scopul promovării imaginii pozitive a comunității rome.

IMG-20180414-WA0010

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive