Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDepistați conducând autovehicule pe drumurile publice… sub influența alcoolului!

etilotest_75553900Polițiștii au depistat, recent, un tânăr giurgiuvean și un bărbat din Ilfov care conduceau autovehicule, pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe Drumul Național 5, în localitatea  Adunații Copăceni, județul Giurgiu, un bărbat de 50 ani, din orașul Voluntari, județul Ilfov, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus de polițiști la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii au depistat pe strada Miron Costin, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 24 de ani, din Giurgiu, care a fost implicat într-un  accident rutier, soldat cu pagube materiale, după ce a condus un autoturism fără să dețină permis de conducere și aflând-se sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Persoana depistată este cercetată de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive