Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDeputatul de Giurgiu, Alexandru Andrei, a părăsit grupul parlamentar PSD

Alexandru-AndreiDeputatul de Giurgiu, Alexandru Andrei, a anunţat că a luat decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD şi a rămas astfel deputat neafiliat, pentru că nu mai era de acord cu politica dusă de organizaţia de Giurgiu a partidului.

Andrei Alexandru a devenit deputat de Giurgiu, pe listele PSD, în urma alegerilor din 2016. Atunci, PSD Giurgiu a câştigat cinci posturi de parlamentari, aceştia fiind senatorii Niculae Bădălău şi Cristian Marciu, alături de deputaţii Elena Dinu, Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei.

„Am anunţat oficial conducerii Camerei Deputaţilor decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie uşoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu…”, a precizat Alexandru Andrei.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive