Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDeputatul de Giurgiu, Dr. Elena Cristina Dinu, mesaj de Ziua Națională a României

29496239_203391580430302_8076288603983970304_nSe împlinesc, astăzi, 100 de ani de când ziua de 1 Decembrie este cinstită de întreaga naţiune română ca Ziua Marii Uniri. Atunci, un vis pentru care au luptat şi s-au jertfit multe generaţii, devenea realitate.

La 1918, oamenii politici cei mai diferiți au știut să-și dea mâna și să lucreze împreună. Deși îi separau multe, de la educație, la caracter sau  ideologie, aveau în comun un lucru: toți doreau o Românie unită, iar împlinirea acestui vis milenar este victoria istorică a întregii naţiuni române.

Unirea cea Mare de la 1 decembrie 1918 a fost înfăptuită de către popor și pentru popor, iar ceea ce înfăptuiește poporul, poartă pecetea veșniciei, cum frumos spunea cineva.

Avem datoria de a nu uita sacrificiile pe care înaintașii noștri le-au făcut de-a lungul vremii pentru ca astăzi noi să putem spune că suntem o națiune, că trăim într-o țară care se cheamă România.

De aceea,  aceasta zi este un motiv de sărbătoare, dar  și un prilej de meditatie pentru fiecare român.

Vă urez o sărbătoare de 1 Decembrie cu bucurie și sănătate, alături de familie si de prieteni!

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, români!

Dr. Elena Cristina Dinu,

Deputat de Giurgiu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive