Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDeputatul Florian Nicolae şi soţia sa, cei mai fericiţi părinţi. Fiica lor a absolvit Academia de Studii Economice

image_29313Dariela Nicolae, fiica deputatului Florian Nicolae a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice  Bucureşti.

Parlamentarul şi soţia sa, Vera, au fost alături de fiica lor la festivitatea de absolvire, declarând că nimic nu se poate compara cu mândria de a fi alături de copilul lor, la festivitatea de absolvire a facultății.

29325

„E un copil model şi ne-a făcut cei mai fericiţi părinţi din lume prin determinarea şi seriozitatea de care a dat dovadă. Îi felicit şi pe ceilalţi studenţi care au absolvit facultatea în acest an şi le urez succes”, a spus deputatul Florian Nicolae.

Dariela Nicolae a fost mereu un elev, respectiv un student conștiincios, fiind un copil care întodeauna le-a adus satisfacţii părinţilor săi.

image_29426

29331

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive