Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDeszăpezire la foc continuu în Giurgiu! Utilajele au acționat pe tot timpul nopții!

img_2550Utilajele de deszăpezire lucrează la foc continuu în municipiul Giurgiu! Operaţiunile de deszăpezire au început încă de aseară de la ora 21, după cum susţin într-un comunicat reprezentanţii Primăriei Giurgiu.

img_2414

„Având în vedere cantitatea mare de zăpadă deja existentă de la precendenta ninsoare, Societatea Giurgiu Servicii Locale a decis să intervină noaptea trecută încă de la ora 21.00 pentru a împiedica blocarea circulaţiei din cauza ninsorii abundente. Astfel, pe parcursul întregii nopţi au acţionat toate utilajele pe străzile din urgenţa I şi parţial pe cele din urgenţa a II-a. Începând cu ora 5.00, 150 de oameni au fost mobilizați pentru degajarea zăpezii din staţiile de autobuz, de pe trotuare, de la trecerile de pietoni, atât cu lopeţile cât şi cu cele patru freze”, se arată în comunicat.

img_2441

Reprezentaţii Giurgiu Servicii Locale vor acţiona şi în cursul zilei de astăzi pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi de pe trotuare, aşteptând oprirea ninsorii pentru a fi împrăştiat materialul antiderapant.

Stratul de zăpadă în Giurgiu a ajuns la 43 de cm, după cele două episoade de ninsoare.

img_2445

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to Deszăpezire la foc continuu în Giurgiu! Utilajele au acționat pe tot timpul nopții!

  • Cristian says:

    Str. Negru Voda nu apartine de Giurgiu ? Nici pina la aqceasta ora nu a Trcut nici un utilaj de dezapezire !! ,, Multumim din suflet ” domnului Primar !!!!?

  • Cristian says:

    Str. Negru Voda nu apartine de Giurgiu ? Nici pina la aceasta ora nu a trecut nici un utilaj de dezapezire !! ,, Multumim din suflet ” domnului Primar !!!!?

  • FANE says:

    UNDE SE FACE DEZEPEZIRE PE ARTERE PRINCIPALE VENITI PRINRTRE BLOCURI SA VEDETI CUM MERGE UTILAJELE CU LAMELE RIDICATE MAI UITATIVA SI DUMNEAVOASTRA CIND BETI UN CEAI LA PRIMARIE YUTUBE LA TARILE VECINE CUM SE FACE DEZEPEZIRE NU CU BULDO

Arhive