Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDOSAR PENAL şi AMENDĂ… după ce a anunţat că o bombă va exploda la Bancpost Giurgiu!

alerta_66194500Aşa după cum v-am mai informat, alerta cu bombă de la Bancpost s-a dovedit a fi falsă. După ce au verificat clădirea timp de câteva ore, pirotehniştii nu au găsit nimic. Alarma a fost dată, în această dimineaţă, la ora 4:00, după ce o femeie, a sunat la 112 şi a anunţat că în bancă se află o bombă care va exploda.

Femeia, în vârstă de 51 de ani, a fost prinsă şi predată Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, unde a fost audiată.

În urma audierilor, ea a fost sancţionată contravenţional, cu amendă, conform Legii, privind organizarea şi funcţionarea sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă.

În cauză, a fost întocmit şi dosar penal, sub aspectul săvârşirii faptelor prevăzute de Legea privind prevenirea şi combaterea terorismului.

Se pare că această persoană este cunoscută ca având afecţiuni psihice.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive