Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDrum lin printre stele, George Stanca…

George stanca-2… Un om bun, un poet, scriitor, publicist și editorialist excepţional, un prieten de nădejde, marele George Stanca, s-a stins astăzi, 4 februarie 2019, la vârsta de 71 de ani… Dumnezeu să-l ierte!

Mă doare tare dispariţia lui şi o să-mi lipsească până la capătul zilelor mele prietenia sa sinceră…

L-am cunoscut cu mult timp în urmă, suferea cu resemnare şi demnitate de diabet – o boală comună – şi mi-a adus un ceai, pregătit pentru el anume, de un mare „vraci în ierburi”, din Banat, aşa după cum mi-a mărturisit. Un ceai care chiar avea puteri magice scăzând rapid glicemia, dar care, din păcate, avea reacţii adverse…

Am învăţat ceva, multe lucruri esenţiale în presa scrisă, de la Maestrul George Stanca… nu-i plăcea să-i spun aşa, m-a obligat să-i zic simplu George, în perioada cât a fost prin Giurgiu, când l-a ajutat pe Floricel în campania electorală. A stat ore bune în redacţia „Giurgiuveanul”…

Îţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai „dăruit” în mult prea scurta ta trecere prin viaţa mea… Plecarea ta lasă un gol în inimile noastre, ale celor care te-am cunoscut, dar mereu te vom vedea prin ferestra amintirilor frumoase!

Drum lin printre stele, George Stanca…

Sincere condoleanţe familiei îndoliate.

 

Vasile Arcanu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Drum lin printre stele, George Stanca…

Arhive