Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveDupă Ed Sheeran… un alt mare star (re)vine în România!

robbie-williams-rex-1100Surpriza pe care organizatorii festivalului UNTOLD au pregătit-o pentru ediția aniversară… este Robbie Williams. Concertul din vară, de la Cluj-Napoca, este unul special și asta pentru că artistul și-a ales pentru anul 2019 doar câteva concerte în întreaga lume, în această selecție numărându-se și festivalul UNTOLD.

Îndrăgitul artist britanic este marea lovitură a anului pentru Cluj. Robbie Williams va fi headliner la UNTOLD 2019. E pentru prima oară când acesta vine în Cluj-Napoca.

UNTOLD trece la un alt nivel după primele patru ediții. Dacă în materie de DJ la Cluj au ajuns cele mai importante nume din industrie, organizatorii au reușit acum marea lovitură și îl aduc pe Robbie Williams la Cluj-Napoca.

În 2015 artistul a sosit pentru prima dată în România, la București, unde a susținut un concert în Piața Constituției, în fața a peste 60.000 de oameni.

„Mulţumesc, România, ai fost al naibii de uimitoare. Sincer, nu ştiam că sunt aşa de cunoscut, aşa că atunci când am intrat pe scenă am fost foarte speriat. Nu ştiam că a venit atât de multă lume pentru mine. Sper că v-aţi simţit bine şi că m-am ridicat la nivelul aşteptărilor“, a declarat Robbie Williams.

Robbie Williams și-a început cariera ca membru al trupei Take That în 1990. În 1995, a părăsit formația, după ce vânduse 25 de milioane de copii, iar apoi a începtu ascensiunea în carieră, vânzând peste 55 de miloane de albume, și 17 milioane de single-uri.  Williams a intrat în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o singură zi a vândut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006. Este câștigătorul a mai multor premii, inclusiv 15 premii BRIT și 6 premii ECHO. În 2004, a fost introdus în UK Music Hall of Fame, fiind votat Cel mai bun artist al anilor ’90.

UNTOLD 2019 are loc în perioada 1-4 august.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive