Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveElena Udrea, la Giurgiu, alături de Marin Anton! Vezi ce declaraţii a făcut AICI

Elena Udrea la GiurgiuDeputatul Elena Udrea, lideri şi parlamentari PMP, printre care Eugen Tomac – preşedinte, Daniel Funeriu şi Florin Popescu au venit joi, 20 februarie, la Giurgiu, pentru a-l susţine pe noul preşedinte al organizaţiei judeţene, deputatul Marin Anton. Elena Udrea a fost aşteptată, la Hotelul Vlaşca, din Giurgiu, acolo unde a avut loc întâlnirea, cu pâine şi cu sare de tineri îmbrăcaţi în costume populare.

Elena Udrea a fost întâmpinată de simpatizanţi şi membri ai PMP, care au venit în număr nu foarte mare la întâlnirea cu conducerea de la centru. De remarcat prezenţa la această întâlnire a primarilor din Ghimpaţi, Floreşti-Stoeneşti, Daia, Buturugeni, Bolintin Deal, a viceprimarului din Herăşti, a preşedintelui PSD Ulmi, Daniel Burdulea dar şi a consilierului local Ionel Dinu.

Elena Udrea a declarat că o bucură venirea deputatului Marin Anton de la putere, în opoziţie, şi că este convinsă că acesta va construi o echipă puternică la Giurgiu, care să obţină unul dintre cel mai bune scoruri la alegeri.

IMG_1818

”Sunt convinsă că la Giurgiu va fi o echipă puternică, că giurgiuvenii îşi vor aduce aminte de lucrurile bune pe care le-am făcut pentru ei. Mă bazez pe această organizaţie, pe care o cunosc, mă bazez pe oamenii de bună credinţă de aici care sper să obţină la europarlamentare unul dintre cele mai bune scoruri”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a declarat că „reacţia oamenilor care vin în PMP, şi s-au înscris sute de noi membri în fiecare zi, arată că mai sunt oameni care cred că se poate construi ceva”. ”PMP nu este un partid de elite, ci al oamenilor de bună credinţă care vor să facă ceva şi care vor să schimbe în bine România. Sper ca PMP să fie revelaţia politică a lui 2014, despre care să se poată spune că face bine acestei ţări”.

Ea a adăugat că PMP îşi propune un scor cu două cifre la alegerile europarlamentare, că îşi doreşte unitatea dreptei iar candidatul la prezidenţiale, despre care a spus că ar prefera să fie de la PMP, să fie susţinut de partidele care vor face parte din acest proiect politic.

La rândul său, deputatul Marin Anton a declarat că principalele sale obiective sunt alegerile europarlamentare și prezidențiale din acest an, iar în perspectivă cele din 2016.

Noul preşedinte al PMP Giurgiu a mai spus că deşi Giurgiu este cel mai sărac judeţ din România, cei care îl conduc nu au făcut nimic pentru dezvoltarea sa.

Liderii PMP au mai afirmat că USL Giurgiu ar trebui să se teamă de acum, pentru că au un partid care le face opoziţie. Aceştia au precizat că până la această dată, în PMP Giurgiu s-au înscris 875 de membri.

 

Marcela Petcu 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Elena Udrea, la Giurgiu, alături de Marin Anton! Vezi ce declaraţii a făcut AICI

Arhive