Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveEVENIMENT AGROSEL, la Colibași și Vărăști: prezentare hibrizi de legume, adaptați condițiilor climatice din România!

AgroselDuminică, 13 ianuarie 2019, ora 12:00, AGROSEL, singura companie românească cu capital 100% privat și activitate de ameliorare în domeniul plantelor legumicole, organizează la Colibași, împreună cu Cooperativa Agricolă Bioprod Colibași o întâlnire cu cultivatorii de tomate și ardeioase din zonă. Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe a Primăriei.

Evenimentul face parte dintr-un șir de prezentări care sunt organizate în această perioadă, și au ca scop prezentarea celor mai noi hibrizi creați de AGROSEL printre care AS5 311 F1, un hibrid semideterminat cu o productivitate excelentă. Totodată vom prezenta și hibrizi de ardei care au fost special creați și adaptați condițiilor de climă și sol din România, cum sunt ardeiul gras Daciana F1, ardeiul lung Napoca F1 sau ardeiul gogoșar Traian F1.   Hibrizii se pretează foarte bine pentru culturile timpurii din spațiile protejate, și nu numai. În funcție de interesul celor prezenți, se vor putea prezenta și realizări ale companiei în domeniul ameliorării, pepenilor, verzei etc.

Ardei_gogosar_timpuriu_Traian_F1

Ardei_gras_romanesc_Daciana_F1

Tomate_semideterminat_311_F1

Următoarea oprire va fi în data de 15 ianuarie, marți, orele 12:00-13:00, la Vărăști, unde, împreună cu Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, învităm toți cultivatorii de legume din zonă pentru prezentarea acestor hibrizi de tomate și ardei și pentru o dezbatere în ceea ce privește situația legumiculturii în România.

Misiunea AGROSEL este sprijinirea fermierilor în adoptarea unor practici legumicole sustenabile și utilizarea tehnologiilor moderne pentru a face față provocărilor climatice și a cerințelor pieței.

Orice persoană interesată de acest domeniu este bine venită la eveniment.

Dacă doriți să participați vă rog să vă anunțați prezența la nr. de telefon 0753.102.954.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive