Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

EXCLUSIV! Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vizită de lucru la Comana! Se va redeschide linia Grădiştea-Giurgiu! (FOTO)

IMG_1990Ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, a venit astăzi, la Comana, însoţit de Marius Chiper, director general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA şi Iosif Szentes, director general al CFR Călători, la întâlnire participând şi Aurel Enache, primarul comunei Comana.

IMG_1978

IMG_1973

Discuţiile, desfăşurate atât la sediul Primăriei Comana cât şi pe teren, în staţia CFR, au vizat oportunitatea redeschiderii, într-un termen cât mai scurt, a liniei de cale ferată între Grădiştea şi Giurgiu.

IMG_2021

Acest lucru este, potrivit primarului de Comana, Aurel Enache, benefic pentru transportul de elevi, pentru transportul persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în localitate dar şi în alte comune de pe acest traseu, cum ar profesori, personal medical… angajaţi de la diferite instituţii, APIA, Ocolul Silvic, Centrul Medical de Permanenţă.

IMG_2028

De asemenea, acest demers prezintă importanţă şi pentru turismul care se practică în zonă la Parcul Naţional şi la Mănăstirea Comana.

„Să nu se înţeleagă că ne oprim aici, este o primă fază care se are în vedere înaintea demarării lucrărilor de execuţie a Podului de la Grădiştea”, a declarat, pentru Giurgiuveanul, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

IMG_1949

La rândul său, Iosif Szentes, director general al CFR Călători, a precizat că transportul călătorilor se va face cu trenuri de tip Săgeata Albastră şi vor fi angrenate şase trenuri, trei într-o direcţie, iar trei în cealaltă.

Advertisement

Arhive