Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveFacebook. Probleme de funcţionare la nivel mondial. În România a picat după ora 18:00! Ce spun reprezentanţii reţelei de socializare

facebookRețeaua de socializare Facebook a avut probleme de funcționare! Miercuri seara, după ora 18:00 utilizatorii Facebook din România nu și-au putut folosi conturile pentru a efectua postări și distribuiri pe grupuri.

De altfel, problema a fost una la nivel mondial, pentru că utilizatori din mai multe state și de pe aproape toate continentele au semnalat probleme.

Facebook a reacționat, ulterior, la problemele legate de funcționarea celei mai mari rețele de socializare din lume, precum și la aplicațiile Instagram și Messenger, susținând că nu este vorba despre un atac cibernetic.

În două mesaje postate pe contul de Twitter, reprezentanții Facebook spun că nu este vorba despre un atac cibernetic și că lucrează pentru a rezolva problemele semnalate de utilizatori.

“Lucrăm pentru a rezolva această problemă cât mai curând posibil, însă putem confirma că nu este vorba despre un atac cibernetic”, informa un mesaj postat în jurul orei 21.00, ora României.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive