Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveFelicitări! Andreea Teodora Sima, şef de promoţie la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”! A terminat liceul cu media 10!

IMG_9496Andreea Teodora Sima are 18 ani, a terminat clasa a XII-a cu media 10 şi este ŞEFUL DE PROMOŢIE de la PROFILUL REAL (matematică – informatică) al Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”.

A primit DIPLOMA DE EXCELENŢĂ dar şi diplome pentru „FIZICIANUL PROMOŢIEI” şi „MATEMATICIANUL PROMOŢIEI”.

Andreea Teodora a primit şi o BURSĂ  din partea  CLUBULUI ROTARY „DANUBIUS” GIURGIU.

Are în palmares numeroase premii la concursurile interjudeţene, naţionale şi la olimpiadele de Matematică și Fizică, Fizică și Geografie, dar şi la tenis de masă, sport de care este pasionată, e componentă a echipei ACSM Dunărea Giurgiu, fiind jucătoare în Superliga Națională de tenis de masă.

Andreea Teodora va susţine examenul de admitere la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti.

Felicitări şi mult succes în continuare!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Felicitări! Andreea Teodora Sima, şef de promoţie la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”! A terminat liceul cu media 10!

  • Calotă Gheorghe says:

    FELICITĂRI, Andreea!Promoţia noastră -1954, cu 11 clase- a încercat, prin două scrisori, prima , făcută publică în presă, a doua , depusă la secretariatul Colegiului Naţional Ion Maiorescu, ne-am adresat promoţiei 2069, iar printr-o convenţie cu promoţia 2016 de a scoate după 10 ani numărul al doilea al revistei anoTIMPURI , şi tot aşa , din 10 în 10 ani, până în anul 2069, să realizăm o ştafetă, încât promoţia 2069, revăzând cele 6 numere ale revistei anoTIMPURI, colectiv de redacţie, conţinutul mterialelor, forma sub care este editată, spiritul generaţiei care a scos revista, să-şi poată forma o idee despre cum a evoluat timpul, despre felul cum a perceput fiecare promoţie trecerea timpului. Gândeşte-te Andeea ca, prin autoritatea pe care ţi-ai câştigat-o prin studiu, să propui colegilor tăi cu prilejul primei întâlniri de promoţie CEVA care să rămână ca MODEL , ÎNDEMN şi, dacă este cazul, PORUNCĂ pentru generaţiile care vă vor urma! SUCCES!

  • Adriana says:

    Felicitari pentru rezultatele obtinute! Am o intrebare pentru toti olimpicii de succes din oras: de ce nu aveti curaj sa alegeti facultatea de fizica sau de mate-info , care sunt mult mai potrivite geniului vostru nativ?

Arhive