Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveFELICITĂRI! Un giurgiuvean cu suflet mare, omul de afaceri Florin Balaban, cheltuieşte 2.000 de euro pe lună pentru hrana zilnică a 60 de persoane nevoiaşe!

IMG_0394Nu este o noutate! Omul de afaceri Florin Balaban, unul dintre patronii SC UTIL SPC, hrăneşte de patru ani 60 de persoane defavorizate, asigurându-le zilnic o masă caldă. Lunar, Florin Balaban scoate bani grei din buzunar ca să le asigure hrana. Mai exact… 2.000 de euro! Afaceristul giurgiuvean nu se plânge…  pentru că o face din convingere şi cu toată plăcerea!

IMG_0887

În apropierea bisericii „Sfânta Treime – Smârda” din municipiul reşedinţă de judeţ, pe terenul fostei case parohiale,  cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, şi în cadrul parohiei, fiinţează, din 2014, Cantina Socială „Sfântul Apostol Andrei”.

Acest aşezământ, construit tot pe cheltuiala lui Florin Balaban şi donat Bisericii Smârda, are drept scop oferirea unei mese calde zilnice persoanelor defavorizate din parohie şi nu numai.

Cantina dispune de o sală de mese, o bucătărie complet utilată, camere de depozitare, săli de prelucrare a alimentelor, mese, bănci, maşină de spălat vase, personal calificat şi tot ceea ce trebuie pentru a funcţiona la cele mai înalte standarde.

IMG_0883

Cantina Socială „Sfântul Apostol Andrei” asigură hrana caldă zilnică pentru 60 de persoane, aparţinând unor categorii sociale aflate în dificultate: familii cu mulţi copii, persoane vârstnice cu venituri reduse, persoane cu dizabilităţi ş.a.

IMG_0876

IMG_0878

IMG_0879

Cei care locuiesc în cartier spun ca acest proiect este extrem de bine venit, cu atât mai mult cu cât în această zonă sunt zeci de familii aflate în dificultate şi care ar avea nevoie de hrană gratuită.

IMG_0889

Cei care doresc se pot alătura acestui demers umanitar creştin şi pot dona alimente, legume fructe şi sau/bani pentru susţinerea ineditului gest, unic la Giurgiu.

Felicitări, domnule Florin Balaban!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to FELICITĂRI! Un giurgiuvean cu suflet mare, omul de afaceri Florin Balaban, cheltuieşte 2.000 de euro pe lună pentru hrana zilnică a 60 de persoane nevoiaşe!

  • fibo says:

    Felicitari lui Florin! Exemplul lui trebuie urmat de fiecare care are ceva in plus si poate sa daruiasca pentru cei nevoiasi. Ultima fraza trebuie retinuta in primul rand, adica sa citim finalul in primul rand. Doamne ajuta si multa sanatate lui Florin, oamenilor cu inima larga si sa speram ca vor face pasul intru ajutorarea sarmanilor cat mai multi.

  • analfabeti says:

    Felicitari si pentru voi , ca popularizati acest gest !

Arhive